Tag Archives: правилен појадок

Чоко-боко појадок

Чоко-боко појадок coko-boko pojadok

Колку често го прескокнувате појадокот само за да јадете нешто против вашата желба за време на ручекот? Појадокот е најважниот оброк во денот со причина 👆. Урамнотежениот појадок, кој е единствениот совршен појадок во светот, му ја дава на телото потребната енергија за денот. 💪 Нашиот чоко-боко појадок Формула 1 шејк ни дава одлична основа [ … ]

Што треба да обезбеди правилен појадок?

Идеален појадок. Вистински почеток на денот.

Веќе сите знаат дека појадокот е најважниот оброк во денот. Но важно е да знаеме што треба да обезбеди правилен појадок? 1. Рехидрација – пиеме најмалку 1-2 чаши вода на гладно (500 ml. вода). Се прашувате зошто? Во текот на ноќта сме изгубиле минимум 1 литар вода за дишење, за потење, а наутро, штом ќе [ … ]