Производите на Herbalife од линијата „Енергија и фитнес“ се создадени за да ви помогнат да му дадете гориво на телото. Подигнете ги вежбањето и регенерцијата на ново ниво со Herbalife24, првата линија производи за 24-часовна спортска исхрана.

Наменски производи

Herbalifeline® Max

1,210 ден
1,390 ден2,640 ден

Додатоци за подобрена исхрана

Cell Activator

1,670 ден