Изотоник H24 Hydrate

2,140 ден

H24 Hydrate е некалоричен електролитен напиток за поголем внес на течности. Обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување на заморот и истоштеноста.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Изотоник H24 Hydrate izotonik h24 hydrate
Изотоник H24 Hydrate

2,140 ден