Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на крем ванила

2,200 ден

Ф1 со вкус на Vanilla Crème е заменски оброк што целосно одговара за вегани**, богат e со протеини што придонесуваат зголемување и за одржување мускулна маса и обезбедува совршена рамнотежа на витамини и минерали плус масти.

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

Формула 1 шејк со вкус на крем ванила Formula 1 sejk so vkus na vanilla cream
Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на крем ванила

2,200 ден