25 C
Skopje
понеделник, 26 август, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811
Home Регулирање на тежината Основна исхрана и Формула 1 Комплекс витамини и минерали за жени Формула 2

Комплекс витамини и минерали за жени Формула 2

1,020 ден

 • Целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти,
  меѓу кои и микронутриенти, коишто телото не може да ги создаде или
  не ги создава во доволни количини.
 • Создаден е специјално за мажи и жени со цел да ја обезбеди оптималната
  количина витамини и минерали што му е потребна на телото.
 • Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен од проверена наука.

Опис

Откријте го FORMULA 2 КОМПЛЕКС ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ за жени со кој лесно ќе ги внесувате 24 нутриенти што му се потребни на телото. Содржи соодветна количина од неопходните витамини и минерали за да ги задоволи дневните здравствени потреби на жените.

Главни придобивки:

Хормонска активност

Содржи витамин Б6 за регулирање на хормонската активност.

Метаболизам на енергија

Содржи Б12 за нормален метаболизам во кој се ослободува енергија

Здрави коски

Содржи калциум кој е потребен за одржување здрав коски

Здрава кожа, коса и нокти

Содржи цинк за одржување здрава коса, кожа и нокти.

Други придобивки:

 1. Индивидуализиран според здравствените потреби на жените.
 2. Обезбедува оптимална количина од клучните нутриенти што му се потребни на телото.
 3. Исполнува 71 тврдење одобрено од страна на ЕУ.
 4. Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен со наука.
 5. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.

Како може да ви помогне?

Овој производ е создаден специјално за жени и претставува целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти, меѓу кои и есенцијални микронутриенти, кои нашето тело не може да ги создаде или не ги создава во доволни количини. Комплексот од витамини и минерали за жени е дизајниран така што на телото му ги дава сите потребни нутриенти.

Препорачана употреба

 • 1 до 2 таблети дневно со оброци
 • За максимален ефект во секојдневната исхрана користете го производот заедно со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife. Ако пиете 2 шејка на ден, земајте една брикета дневно, а ако пиете еден шејк на ден, земајте две брикети.
formula-2-vo-kombinacija-so-formula1
Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк
error: Содржината е заштитена !