Протеински бар – плочка

990 ден

Протеинска плочка на Herbalife се вкусна високопротеинска здрава ужина. Со околу 139 kcal*, едно Herbalife® протеинската плочка чоколада кикиритки содржи речиси 10 g протеин, што помага за одржување и зголемување на мускулната маса.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Исчисти
proteinska plocka citrusno ovosje i limon протеинска плочка цитрусно овошје и лимон
Протеински бар – плочка