Сакате повеќе ЕнЕрГиЈа?

Сакате повеќе енеријга ?
Повелете неколку совети

1. Вежбај во утринските часови

2. Спиј доволно

3. Појадувај правилен оброк

4. Напиј се чај наместо кафе

За повеќе совети и препораки пишете ни во порака на +389 74 246801,
или вклучете се во нашите групи на овие линкови:

Следи совети на Telegram:
https://t.me/+C_YWnORKwepkMjk0

Следи совети на Viber:
Join ⁨Lifestyle challenge – FIT maraton⁩ https://invite.viber.com/?g2=AQA8JqUwFK7h9k8CkcIPYjZz4BbX0aE%2BzcVk8RlpPsEJ5NiqvD9DA9bqOLYFolLM on Viber

Related posts