СОВЕТИ И ПРЕПОРАКИ

Новости директно од светски признати нутриционист – експерти за нутриционизам, исхрана и други велнес области. Дознаваме, учиме, пренесуваме, препорачуваме. За твој целосен велнес.

Прашајте се колку здрави сакате да бидете?

Најдобра верзија од самите себе не значи само добра бројка на вагата. Кај секого е различно. Без оглед на тоа дали станува збор за среќа, за самодоверба или за фитнес ниво, најпрвин треба да си поставите цели.

САМО 15% ОД ЕВРОПЕЈЦИТЕ СМЕТААТ ДЕКА СЕ МНОГУ ЗДРАВИ. *

Кои се вашите фитнес цели?

Дали е вашата цел да имате тонирано тело со чиста мускулна маса?
Дали сте фокусирани да ја оптимизирате вашата исхрана пред, за време на и по вежбање?
Најдобрите спортисти во светот ги користат производите на Herbalife Nutrition за да ги постигнат своите фитнес цели.

Вежбајте како спортист со нашата фитнес линија H24!

Колку килограми имате за цел да намалите?

Начинот на живот може целосно да ви се промени кога ќе постигнете здрава телесна тежина, а за да ја постигнете ви треба малку волја, но тоа не значи дека нема да може да уживате во вкусовите што ви се допаѓаат.

Преку екосистемот на Herbalife Nutrition, создадовме алатки и систем за поддршка за да ви помогнеме да ги постигнете вашите цели, да останете мотивирани и да ги искористите поволностите од правилна исхрана и редовно вежбање.

Дали ќе имате корист ако водите поздрав начин на живот?

Преку правилна исхрана му давате гориво на телото за здрав, активен начин на живот. Начинот на исхрана се одразува на општата благосостојба и на кондицијата во текот на денот.

За оптимална благосостојба, следете план на урамнотежена исхрана и фитнес режим што одговара на вашите потреби и ќе се вклопи во вашиот начин на живот, колку и да сте зафатени.

85% ОД ЕВРОПЕЈЦИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА САКААТ ДА ВОДАТ ПОЗДРАВ НАЧИН НА ЖИВОТ. *

* Резултатите се од истражување за корисниците на Herbalife Nutrition производите од 2014 г., во кое учествуваа 15.000 испитаници од 15 земји.

Започнете денес ! Пријавете се во нашиот ФИТ маратон и искористете го системот за поддршка за своја подобра верзија.

ЗГОЛЕМИ ЈА НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ НА СВОЈАТА ХРАНА