5 причини зошто да ни се приклучите во ФИТ МАРАТОН

Од многуте придобивки издвојуваме само 5 – одлични причини зошто да ни се приклучите во ФИТ МАРАТОН:

 1. Имате јасна цел
  ФИТ МАРАТОНОТ има јасна цел за секој круго од 10 дена – создаваме нови навики при што вишокот килограми се топат на многу едноставен начин, а при тоа енергијата ни е одлична. Оваа промена е многу мотивирачка бидејќи заради која цел започнувате во група во која сите се со своја цел што може да се постигне за релативно краток временски период.
 2. Временска рамка
  10 дена е релативно краток временски период, што значи дека може да ви помогне да се фокусирате на вашето здравје и кондиција во таа временска рамка без да чувствувате дека трае премногу долго. Тоа може да биде и добар вовед во подолга програма ако штотуку почнувате со вежбање или поздрав начин на живот.
 3. Разновидност
  ФИТ МАРАТОНОТ покрај правилна исхрана и здрави оброци вклучува и различни видови на вежбање што може да биде корисно за оние кои сакаат да експериментираат со различни видови активности и со храна без да мораат сами да смислуваат планови.
 4. Поддршка
  Нашите предизвици секогаш ги реализираме во групи каде секојна секого е поддршка и мотивација. Напите тренери ќе ви помогнат да се чувствувате посигурни и посвесни во вашиот напредок.
 5. Признание за постигнати на цели
  Успешното завршување на 10-дневниот ФИТ МАРАТОН е одличен начин да се постигнат целите и да се почувствува чувство на признание. Ова може да ви помогне да бидете мотивирани и континуирано да работите кон поздрав начин на живот и своја уште подобра верзија.

Пријави се во група 👉 https://fitmaraton.mk

Related posts