Beta heart®- Додаток бета глукан

1,875 ден

Beta heart®  е хранлив производ во прав со вкус на ванила што ја содржи клучната состојка бета-глукан од овес на OatWell™. Овесните бета-глукани докажано го намалуваат холестеролот во крвта. Високиот холестерол е ризик-фактор за коронарни срцеви заболувања. Бета-глуканите помагаат во одржувањето на нормално ниво холестерол во крвта.*

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Beta Heart - Додаток бета глукан dodatok beta glukan
Beta heart®- Додаток бета глукан

1,875 ден