Ексфолијант со бобинки што моментално ја измазнува кожата

950 ден

Пилинг богат со антиоксиданси со семки од јагодичести плодови за ексфолијација, што кожата ја прави мека и мазна.

Ексфолијант со бобинки што моментално ја измазнува кожата

950 ден