Што е диета, диети по портали, личен советник за исхрана… И уште неколку важни поенти во нашата прва епизода на нашиот podcast #WellnessTips.

Соработувајте со нас во креирањето и пренесувањето на кратки корисни совети. Слушни совети и практикувај, со подобри секојдневни навики до подобар изглед, повеќе енергија, подобри заработки.

Пишете ни на nutrition.hl@gmail.com.

ОСЛАБИ ЛЕСНО, СО ЈАДЕЊЕ БЕЗ ГЛАДУВАЊЕ !