Formula 1 шејк – вкусен, здрав заменски оброк

2,300 ден

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

* За регулирање на тежината – слабеење, одржување или зголемување:

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Исчисти
Формула 1 шејк formula 1 sejk
Formula 1 шејк – вкусен, здрав заменски оброк