Напиток од овес, јаболко и растителни влакна

Напитокот од овес, јаболко и растителни влакна е вкусен и лесен начин да го зголемите дневниот внес на растителни влакна и да ја помогнете здравата дигестија*

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Напиток од овес, јаболко и растителни влакна
Напиток од овес, јаболко и растителни влакна