3 клучни работи кои треба да ги знаете за еднаш за секогаш да се олабавите од стегите на размислувањето диета, што да јадам, што смеам а што не смеам, а што за да ослабам

Слушнете ја втората епизода од нашиот #podcast #wellnessmktips за

Прочитај повеќе

timska rabota

Индивидуалец (соло играч надвор од група) или Колективец (соло играч во група)? Тимски играч?

Дали СЕКОЈ Те прашува: имаш ли способност да играш во тим? Дали уживаш во тимска работа? Дали знаеш што е тоа тимска работа? Или подобр...

Прочитај повеќе