29 C
Skopje
петок, 19 јули, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811

Индивидуалец (соло играч надвор од група) или Колективец (соло играч во група)? Тимски играч?

timska rabota
Дали СЕКОЈ Те прашува: имаш ли способност да играш во тим? Дали уживаш во тимска работа? Дали знаеш што е тоа тимска работа? Или подобро, знаеш ли да соработуваш со други, да бидеш лидер на другите-пред останатите во тимот? Постојат различни алтернативи на прашањево. Често тимската и групната работа се поистоветуваат, но дефинитивно има разлика....

Квалитетно. Знаеш? Можеш?

Постои убедување дека се што правиш треба да биде квалитетно. Се што користиш, се што поседуваш, се што е околу Тебе - квалитетно. Ти да бидеш квалитетен/на. Зошто? Неквалитетното не постои? Или е само „изговор“ или лајт мотив за напредок. Што всушност е квалитетното? Квалитет, сам по себе како термин, може да се толкува на...

Просек. Под и над? Каде си Ти?

Летово е одлично динамично. Ова лето е многу различно од било кое досега. По што? По многу нешта! Во последниве 20 дена видов многу, прошетав, слушнав, осетив, научив. Што? Видов многу просечни и надпросечни. Забележав која е разликата во животниот стил. Каков е начинот на однесување, разговор, дружење, забавување. Можев да споредам. Дефинитивно, има што да...
error: Содржината е заштитена !