Банана палачинки: ненадминат вкус

Палачинките се оброк кој го обожуваат и децата и возрасните. Замислете, банана палачинки… Сите се радуваме кога ќе изедеме палачинка. Замислете, и палачинката може да биде здрав оброк, во комбинација со формула 1 шејк. Еве како.

Ова е рецепт за подготовка на високохранлива палачинка во чиј состав основата е Формула 1 шејк од Herbalife Nutrition. Да, ова е еден од десетиците начини за подготовка на вкусна и здрава палачинка.

Топло ви ја препорачуваме да ја пробате.

 

Related posts