Диета за брзо слабеење

„Дај ми диета за брзо слабеење!“ е најчестото барање, пуста желба на секој. Најчесто затоа што дошол зорт ради прослава некоја (матура, свадба, крштевка, годишнина, именден, слава), а уште почесто затоа што облеката која си ја имаме по дома веќе ни е тесна. Во последно време често и заради тешко наоѓање на соодветна облека заради голем стомак, нозе топуци итн.

Имаме диета за брзо слабеење, и тоа здраво прво слабеење. Диетата се состои во следните 3 чекори – 3 дена:

Прв ден

Запишауваш од „А“ до „Ш“ што ќе изедеш и што ќе испиеш преку цел ден. Да, тоа значи да си земеш ливче и пенкало со тебе, го ставаш во џеб, и пишуваш. Да да, исто како кога лекар ќе ти стави холтер, и ќе ти даде задача да запишуваш што кога како правиш. Е ние бараме од тебе да само да пишуваш, да јадеш и да пиеш. Не заборавај, запиши ни и колку ќе спиеш.

Втор ден

Доаѓаш на BodyScan и бесплатна консултација за твоја програма за брзо слабеење. Да, ќе одделиш 2 саата кои ќе ти го променат целосниот изглед, чувство, енергија.

Трет ден

Стартуваш со слабеење. И ќе ослабиш. Гарант за многу пократко време од што си се здебелил/а, со сите перипетии врзани за сите диети кои си ги живеел/а до сега.

Подготвен/а да почнеш со твојата Диета за брзсо слабеење.

Кликај тука, пиши го твојот телефон и емаил, и стартуваш веднаш.

Related posts