СОВЕТИ И ПРЕПОРАКИ

Новости директно од светски признати нутриционист – експерти за нутриционизам, исхрана и други велнес области. Дознаваме, учиме, пренесуваме, препорачуваме. За твој целосен велнес.

Будење со уживање

Замисли секој ден да ти е ваков ден, да се будиш со уживање, задвоолство, исполнетост од се постигнато минатиот ден. Да појадуваш, да се освежиш, да ја добиеш потребната утринска енергија за правилен почеток на денот. Тоа го можеш со Herbalife Nutrition правилен појадок.

Избери си вкус и стартувај, провери тука: https://wellnessmk.com/product-tag/formula-1/

https://www.youtube.com/watch?v=6XKLOsxr7uI

ЗГОЛЕМИ ЈА НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ НА СВОЈАТА ХРАНА