Ресана смути со чиа семки

Направете си превкусно смути со чиа семки.
Еве како:

Во чаша налеваме вода и ги додаваме чиа семките.
Нека одстојат 15-20 минути.
Во чашата на Нутрибулет ги ставме излупените киви и излупеното јапонско јаболко.
Соединуваме.
Тука ги додаваме чиа семките заедно со водата.
Соединуваме.
Наша препорака е да додадеме и 2 лажици шејк со вкус на чоколадо.
Сервираме во чаша и одма консумираме, ресана смути со чиа семки.

Извор: Мои рецепти

Related posts