Совет за имунитет и важноста на добро избалансираната исхрана

Совет за имунитет, sovet za imunitet

Прекумерната телесна тежина е голем фактор за ослабен имунитет.

Послушајте совет за важноста на добро избалансираната исхрана.

Dr. Kent Bradley explains the importance of consuming a well-balanced variety of nutrients to help our cells work optimally and strengthen the immune system.

Избери како можам да ти помогнам
????????????????????????????
https://linktr.ee/goran.2k

ПРИЈАВИ СЕ НА 21 ДНЕВЕН ФИТ ПРЕДИЗВИК

Избери во која категорија - намалување на килограм или зголемување на мускулна маса.

Skola za pravilna ishrana

КЛИКНИ ТУКА