Жените се позагрижени за својот изглед од мажите

диета, мажи, жени

Да, жените се позагрижени за својот изглед од мажите. Тоа го покажа нашата анкета на нашата страница Better Nutrition Better Lifestyle. Ги прашавме сите – над 8500 фанови, а само 28 беа храбри да одговорат:-)

И еве го резултатот: Жените се позагрижени за диетите т.е. за некое чаре како да ослаби.

Ајде мажи, да си ја разбудиме желбата за подобар изглед.

ПРИЈАВИ СЕ НА 21 ДНЕВЕН ФИТ ПРЕДИЗВИК

Избери во која категорија - намалување на килограм или зголемување на мускулна маса.

Skola za pravilna ishrana

КЛИКНИ ТУКА