СОВЕТИ И ПРЕПОРАКИ

Новости директно од светски признати нутриционист – експерти за нутриционизам, исхрана и други велнес области. Дознаваме, учиме, пренесуваме, препорачуваме. За твој целосен велнес.

Протеинско парфе со боровинки

Освежителен комплетен заменски оброк подготвен од Formula 1 Vanilla Creme шејк, млеко со ниска масленост и свежи боровинки. Еве како да го подготвиш. Уживај во вкусот

Порција: за 1 лице
Потребно време за приготвување: 10 минути

Потребно:

Начин на приготвување:

Измешајте ги Formula 1 со вкус на Vanilla Crème и киселото млеко во чаша. Измешајте ги добро за да избегнете создавање грутки кога ќе го мешате протеинскиот шејк во прав. Додајте ги боровинките во смесата.

Нутритивни вредности за една порција*:

Proteinsko parfe so borovinki - nutritivni vrenosti za edna porcija Протеински парфе со боровинки нутритивни вредности

* Кога се приготвува според инструкциите дадени на етикетата на производот, нашиот производ ги има сите нутритивни својства што се наведени на етикетата.

ЗГОЛЕМИ ЈА НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ НА СВОЈАТА ХРАНА