Подобар имунитет

Денеска е се поголем стресот и притисокот на роковите кај луѓето кои живеат динамичен начин на живот, па спремањето на оптимален оброк кој ќе им даде доволно енергија за целиот ден а истовремено ќе влијае на подобар имунитет, станува вистински предизвик.

Ја препорачуваме следната комбинација на производи за подобар имунитет:

Секако, не ги заборавајте разновидните ужинки и салати од различни овошја и зеленчуци, потоа спортувањето, и секако сонот.

Related posts